Buenos Aires! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Dwintooitje Sas - WaarBenJij.nu Buenos Aires! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Dwintooitje Sas - WaarBenJij.nu

Buenos Aires!

Door: Roxan

Blijf op de hoogte en volg Dwintooitje

03 September 2010 | Argentinië, Buenos Aires

Zoals sommige van jullie via facebook al weten, zit ik inmiddels voor de tweede dag in Buenos Aires en ik kan jullie zeggen (ondanks de regen) bevalt me dat zeer goed!
Heb Eva (reisgenootje) ontmoet en dat klikt. We hebben inmiddels dan vanmorgen ook besproken hoe we het verder gaan aanpakken. Op dit moment ziet het er naar uit dat we hier nog wel een week blijven (vanaf morgen schijnt de zon) dus dat is helemaal niet erg! Daarna door naar boven naar de watervallen en daarna door naar beneden naar Puerto Madryn (waar de walvisjes zijn). Verders ga ik probably niet meer naar Chili (ik ben ook zo veranderlijk), maar wordt het toch Bolivia om daarna naar Peru te gaan.

Ik hou jullie verder op de hoogte! Zeker wanneer ik alle wereldwonderen ga bezichtigen. Maar wilde jullie nu kort informeren over hoe het hier gaat.

Tot snel!

x

• 03 September 2010 - 19:17

Wilma:

Leuk dat het klikt met Eva. Heel veel plezier onderweg en geniet vooral van alles wat je tegenkomt.

• 03 September 2010 - 20:31

Hanneke:

Goed om te horen dat alles goed gaat en dat je het naar je zin hebt!
    -x-

• 04 September 2010 - 02:24

Katinka:

Ha meid!
    Wat super dat het goed gaat en dat je blij bent! En heel fijn dat je al meteen iemand gevonden hebt om hippe plannen mee te maken. Geniet ervan!
    dikke x uit maleisie ;)

• 04 September 2010 - 07:47

Heleen:

Thanks voor de information en leuk dat je nu al een reismaatje hebt gevonden. Erg belangrijk vooral in het begin :D

Enjoy en oh ik ben jaloers!! xx

• 05 September 2010 - 09:39

Donny:

Hi zusje,

Ik ben erg opgelucht te horen dat je wel je draai zult vinden. Ik wou dat we konden skypen maar de computer is echt te traag, maar we gaan er wel een oplossing voor vinden. Ik denk vaak aan je. Het is een beetje stil zonder je. Keep me posted as often as possible. Heel veel liefs,

Donny

• 05 September 2010 - 13:46

U-turn:

Nog weze stappen afgelopen zaterdag? Wat goeie party's afgelopen?

Tequila of wat drinken ze daar?

Rock on!

Ciao

• 05 September 2010 - 15:37

Fam Van De Groep:

Hoi Rox ,fijn dat het goed met je gaat en geniet ik wil alles weten.
    Gr,Coen

• 06 September 2010 - 07:09

Willemijn:

Rox, 't klinkt allemaal goed. Super dat je het naar je zin hebt en dat het klikt met Eva. Ik hoop in je volgend verhaal meer te lezen over waar je slaapt, wat je eet, hoe je je verplaatst en wat voor moois je ziet.

Have fun! X

• 06 September 2010 - 07:26

Lili:

Gelukkig bevalt het :) Scheelt toch als je eerste indruk goed is. Geniet van elk moment meis! Enneh ik heb van horen zeggen dat Bolivia inderdaad de moeite waard is, vooral de zoutvlakten. Dus misschien toch geen slecht plan om Bolivia aan te doen.
    Dikke kus!

• 06 September 2010 - 14:17

Roxan:

lieve mensen,
    leuk die berichtjes! binnenkort komt er een blogdag en dan komt er een ´uitgebreid´ verhaal!

• 07 September 2010 - 09:55

Pap:

Hoi liefje,

Ik wil even bevestigen dat ik je site gevonden heb en uiteraard regelmatig zal volgen. Ik vond ons skype talk hartstikke leuk, alsof je naast me zat. Geniet van alles en hou ons op de hoogte. Hou van jou

xxx pap

• 07 September 2010 - 14:21

Arja:

Je hebt het reuze naar je zin begrijp ik, geniet ervan meissie!

• 07 September 2010 - 16:34

Stella:

Met de watervallen bedoel je zeker: Foz de Iquazu, die zijn echt indrukwekkend, was er vorig jaar nog en wordt gewoon jaloers op je.....ik wil ook!!!!

• 07 September 2010 - 17:13

Fred Van Sas:

hoi roxan

leuk dat je het naar je zin hebt geniet er van
    en zal je zeker blijven volgen via deze site

groetjes anita, fred, melanie en stefan

• 07 September 2010 - 20:42

Caro:

Klinkt goed!! En leuk dat je Eva ontmoet hebt! Geniet ervan.

Caro