Nog 11 dagen te gaan.....
Door: Roxan
Blijf op de hoogte en volg Dwintooitje
21 Augustus 2010 | Nederland, Bunschoten-Spakenburg
Als het goed is, is deze site 'up and running' en ik ben nu aan het uitvogelen hoe ik iedereen op de hoogte kan houden van mijn belevenissen via deze site.
Zoals de titel het al zegt, nog maar 11 dagen te gaan! en na een meltdown vorige week, denk ik dat ik er nu toch echt klaar voor ben. Heb volgens mij alles in huis (sommigen vinden mij te organisatorisch ), ben tegen van alles gevaccineerd, heb bijna alles geregeld en heb inmiddels enorme zin.
Mijn eerste echte reisverslag zal waarschijnlijk ergens in Argentinië worden gepost (aangezien ik daar begin), maar dit berichtje schrijf ik om tegen iedereen die ik niet meer zie te zeggen: Ga jullie missen! en voor de anderen waar nog wel een afscheid(sfeestje) voor gepland staat: Tot dan!
Liefs Roxan
21 Augustus 2010 - 20:29
Bianca & Katinka Schutjes:
Hee waarbenjij-vriendinnetje!
Ik kreeg gewoon een bericht dat je online gegaan bent, dus dat is je helemaal gelukt! Dan wordt de reis verder ook geen probleem ;) toch? Echt mega spannend!! Wel heel fijn dat je er zo veel zin in hebt en alles zo goed georganiseerd hebt! Daar kunnen sommigen veel van leren :p
We houden elkaar op de hoogte en ik zie je in NZ :)
kus! -
23 Augustus 2010 - 01:12
Martien:
Hey, het grote moment zit er dan eindelijk echt aan te komen. Ben benieuwd hoe alles je zal bevallen. Veel succes en ik zal je verhalen volgen. -
23 Augustus 2010 - 01:12
Martien:
24 Augustus 2010 - 12:35
Renate:
Te lang niet gesproken, maar ik begrijp dat het reizen nu dan toch echt gaat beginnen :)
Heel veel plezier en ik ga je reisverslagen zeker volgen!
Liefs Renate